Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1992
Tom
46
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Sensoryczne metody ocen konsumenckich - charakterystyka i zastosowanie
(
Matuszewska I.
)
artykuł:
Obecny stan zagrożeń w przemyśle spożywczym
(
Berdowski J. B.
,
Ellert M.
,
Wernikowska U.
)
artykuł:
Z żałobnej karty. Prof. dr hab. Helena Zaorska
(
Dobrzycki J.
)
artykuł:
Kierunki zmian w państwowych przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego związane z przekształceniami własnościowymi
(
Morkis G.
)
artykuł:
Przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego dostosowują się do wymogów gospodarki rynkowej
(
Chechelski P.
)
artykuł:
Ekonomiczne konsekwencje utrzymywania sezonowych zapasów żywności
(
Niezurawski L.
)
artykuł:
Laboratorium sensoryczne nowej generacji-skomputeryzowane systemy w analizie sensorycznej
(
Barylko-Piekielna N.
), s. 170-173
artykuł:
Wplyw dodatku pigwowca na stabilnosc antocyjanow barwnika aroniowego
(
Oszmianski J.
), s. 182-183
artykuł:
Wplyw parametrow sterylizacji na jakosc konserw z mlodych ziemniakow
(
Kolenda H.
,
Korzeniowska-Ginter R.
), s. 184-186
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.