Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2000
Tom
14
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Rapeseed storage and their mechanical strength
(
Tys J.
,
Szwed G.
)
artykuł:
Estimation of minor components in caraway, fennel and carrots by NIRs - comparison of results from dispersive and fourier-transform instruments
(
Schulz H.
,
Quilitzsch R.
,
Drews H. H.
,
Kruger H.
)
artykuł:
Quality parameter of storage apple as a firmness
(
Dobrzanski B.
,
Rybczynski R.
,
Golacki K.
)
artykuł:
Non-destructive method for internal quality determination of Belgian endive [Cichorium intybus L.]
(
Quenon V.
,
De Baerdemaeker J.
)
artykuł:
Effect of triticale moisture content and slenderness ratio of a silo on pressure distribution
(
Kusinska E.
)
artykuł:
Influence of water potential on the failure of potato tissue
(
Haman J.
,
Konstankiewicz K.
,
Zdunek A.
)
artykuł:
Measurement of grain surface roughness
(
Fraczek J.
,
Kaczorowski J.
,
Slipek Z.
)
artykuł:
Methodological aspects of food texture measurements using TPA test
(
Nadulski R.
)
artykuł:
Mechanical properties of sugar beet roots during harvest and storage
(
Gorzelany J.
,
Puchalski C.
)
artykuł:
Estimation of some chosen physical properties of extrudates obtained from corn semolina and oat bran mixtures
(
Rzedzicki Z.
,
Szpryngiel B.
,
Sobota A.
)
artykuł:
Influence of laser beams on the variability of traits in spring barley
(
Rybinski W.
)
artykuł:
Changes in hardness and thickness of wheat grain as a result of its moistening
(
Mis A.
,
Grundas S.
,
Geodecki M.
)
artykuł:
Analysis of the shear behaviour of a grain assembly using dem simulation
(
Sakaguchi E.
,
Favier J. F.
)
artykuł:
Food irradiation of agricultural products in Algeria: Present situation and future developments
(
Benkeblia N.
)
artykuł:
Positron annihilation study of structural relaxation and crystallization of glassified milk fat
(
Rashevskaya T.
,
Guly I.
,
Pryadko M.
,
Nishchenko M.
,
Likhtorovich S.
)
artykuł:
Some methodological aspects of determining wet gluten quality by the glutomatic method
(
Mis A.
)
artykuł:
Attempt to determine bean-pod susceptibility to cracking
(
Kuzniar P.
,
Sosnowski S.
)
artykuł:
Damage resistance and microstructure of barley kernels
(
Fornal J.
,
Sadowska J.
,
Ornowski A.
,
Jelinski T.
,
Velikanov L.
)
artykuł:
Variation of some physical and geometrical stem features in doubled haploids of barley
(
Jezowski S.
,
Adamski T.
,
Surma M.
,
Krajewski P.
,
Lesniewska-Fraczak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.