Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2002
Tom
53
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ocena aktywnosci gamma-glutamylotransferazy i stezenia glutationu zredukowanego w watrobie szczura w ostrym zatruciu chlorfenwinfosem
(
Lukaszewicz-Hussain A.
,
Moniuszko-Jakoniuk J.
), s. 119-124
artykuł:
Oznaczanie osmiu mikotoksyn z grupy trichotecenow metoda GCMSMS. Czesc I. Opracowanie warunkow MS-MS
(
Filipek A.
,
Daniewski M.
,
Bal K.
), s. 125-133
artykuł:
Zawartosc chlorowanych weglowodorow w ziarnach kawy
(
Wieczorek J.
,
Czyrska R.
,
Wieczorek Z.
,
Smoczynska K.
), s. 135-140
artykuł:
Ocena jakosci zdrowotnej szarlatu [Amarantusa]
(
Gajewska R.
,
Lebiedzinska A.
,
Malinowska E.
,
Szefer P.
), s. 141-147
artykuł:
Mikrobiologiczna ocena koncentratow zup typu instant
(
Wojcik-Stopczynska B.
,
Falkowski J.
,
Jakubowska B.
), s. 149-156
artykuł:
Zawartosc wapnia oraz fosforu w dietach mlodziezy z warszawskich szkol podstawowych
(
Chwojnowska Z.
,
Charzewska J.
,
Chabros E.
,
Wajszczyk B.
,
Rogalska-Niedswieds M.
,
Jarosz B.
), s. 157-165
artykuł:
Wiedza i zachowania zywieniowe kobiet ciezarnych
(
Kozlowska-Wojciechowska M.
,
Makarewicz-Wujec M.
), s. 167-175
artykuł:
Stan sanitarny wod studziennych w rejonie Pulaw
(
Tymczyna L.
,
Odoj J.
,
Goluszka J.
), s. 177-185
artykuł:
Wplyw wody dejonizowanej na stan zdrowotny ludnosci
(
Drobnik M.
,
Latour T.
), s. 187-195
artykuł:
Badania szczelnosci mikrobiologicznej opakowan sterylizacyjnych
(
Jakimiak B.
,
Rohm-Rodowald E.
), s. 197-202
artykuł:
Higiena wypoczynku studentow III roku Wydzialu Pielegniarskiego i Nauk o Zdrowiu
(
Czabak-Garbacz R.
,
Skibniewska A.
,
Mazurkiewicz P.
,
Wisowska A.
), s. 203-211
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.