Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Ichthyologica et Piscatoria
Rocznik
1999
Tom
29
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
New northwest Pacific record of the Pacific black scabbardfish Aphanopus arigato [Trichiuridae, Perciformes] in the vicinity of southeastern Kamchatka
(
Orlov A. M.
), s. 3-11
artykuł:
Dominance and occurrence constancy of the fish species in the lower Plonia river
(
Chelkowski Z.
,
Lysak A.
,
Chelkowska B.
,
Filipiak J.
), s. 13-29
artykuł:
Mercury in fishes and in selected elements of the Swidwie lake ecosystem
(
Perkowska A.
,
Protasowicki M.
), s. 31-41
artykuł:
Eubrachiella antractica [Quidor, 1906] [Copepoda]- levels of infection in selected fish species of the family Nototheniidae
(
Janusz J.
,
Sosinski J.
), s. 43-52
artykuł:
Aquatic fungi growing on the eggs of fishes representing 33 cyprinid taxa [Cyprinidae] in laboratory conditions
(
Czeczuga B.
,
Muszynska E.
), s. 53-72
artykuł:
Physiological and histological changes in Tilapia zillii [Gerv.] exposed to sublethal concentrations of the effluent of the Egyptian Copper Works
(
Mourad M.
,
Wahby O.
), s. 73-80
artykuł:
Changes of the lipids of the muscle tissue of herring containing additive of amaranth seeds [Amaranthus cruentus] during its frozen storage
(
Stodolnik L.
,
Koprowska M.
), s. 81-90
artykuł:
Comparative efficacy of four ansethetics on common carp Cyprinus carpio L.
(
Mohamed S. J.
), s. 91-97
artykuł:
Absorption of polychlorinated biphenyls [PCB] through gills and skin of common carp, Cyprinus carpio L.
(
Klyszejko B.
,
Ciereszko W.
), s. 99-108
artykuł:
Effect of a sublethal concentration of deltamerin on biochemical parameters of the blood serum of carp [Cyprinus carpio l.]
(
Klyszejko B.
,
Lyczywek G.
), s. 109-117
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.