Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Luksusowe i wykwintne
(
Zielinska M.
), s. 12
artykuł:
Obowiazkowo biala
(
Bemer J.
), s. 14
artykuł:
Bialka sojowe a wielkosc sprzedazy
(
Pawlowski A.
), s. 16
artykuł:
Ale szynka...
(
Rybak K.
), s. 18-19
artykuł:
Szanse i zagrozenia
(
Abramczyk A.
), s. 20
artykuł:
B jak bezpieczne
(
Wojtas L.
), s. 24-25
artykuł:
Oznakowanie zywnosci
, s. 26
artykuł:
Drukarki SATO w przemysle miesnym
(
Mazurkiewicz M.
,
Piotrowski S.
), s. 27
artykuł:
Oprogramowanie branzowe - cz.I
, s. 28
artykuł:
Pelna kontrola produkcji - urzadzenia firmy Boekels
, s. 29
artykuł:
Mieso na drodze
(
Banecki D.
), s. 30-31
artykuł:
Nowoczesne aspekty produkcji - cz.II
(
Wajdzik J.
), s. 32-33
artykuł:
Klasyfikacja tusz wieprzowych w Unii Europejskiej
(
Komender P.
), s. 34-35
artykuł:
Niedoceniony wiktual
(
Nowakowska A.
), s. 36-37
artykuł:
Ostatnia szansa
, s. 37
artykuł:
Rola najwyzszego kierownictwa
(
Kundzicz M.
), s. 40-41
artykuł:
HACCP. Jak zaczac?
(
Pawlowski P. A.
), s. 42-43
artykuł:
HACCP a srodki smarne dla przemyslu spozywczego
, s. 44-45
artykuł:
Szkodniki w zakladzie
(
Kundzicz M.
), s. 46-47
artykuł:
Nasi przeciwnicy - cz.II
(
Kundzicz M.
), s. 48
artykuł:
Barwa miesa
(
Kubiak M. S.
), s. 50
artykuł:
Dobry sklep
, s. 54-55
artykuł:
Akademia Sprzedawcy
(
Wawerla A.
), s. 56
artykuł:
Ten znak to dobry znak
(
Bryla R.
), s. 57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.