Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2002
Tom
54
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Jubileuszowy zjazd SITSpoz.
(
Lekawski K.
), s. 16-19
artykuł:
Jakosc przetworow miesnych wobec zmian w normalizacji
(
Pisula A.
,
Gwiazda S.
,
Zieba S.
), s. 20
artykuł:
Objawy PSE w tuszy wieprzowej oraz przemyslowa metoda selekcji jakosciowej miesa
(
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
), s. 26-28
artykuł:
Aktualnosci naukowe o miesie i jego przetwarzaniu
(
Duda Z.
), s. 30
artykuł:
Rownowaga ekonomiczna zakladu miesnego na przykladzie utargu i zysku
(
Winiarski M.
), s. 36-39
artykuł:
Wplyw rodzaju masownicy i procedury masowania na jakosc sensoryczna szynek gotowanych
(
Wajdzik J.
), s. 40
artykuł:
Kontrola czystosci urzadzen i powierzchni produkcyjnych w zakladach miesnych
(
Kitzman P.
), s. 46-48
artykuł:
Posiedzenie Grupy Inicjatywnej
(
lek
), s. 58-59
artykuł:
Seminarium Rady Gospodarki Zywnosciowej
(
lek
), s. 58
artykuł:
Sympozjum Prowany
(
lek
), s. 59-60
artykuł:
Nowy zaklad produkcyjny firmy Duda
(
lek
), s. 60-61
artykuł:
40 lat Zakladow Miesnych w Bialymstoku
(
lek
), s. 61-62
artykuł:
Ranking zakladow miesnych
(
lek
), s. 66-67
artykuł:
Otwarcie Zakladow Miesnych SALUS
(
jol
), s. 66
artykuł:
Jubileusz gdanskiej szkoly
(
lek
), s. 67-68
artykuł:
Wyroznienie red. Henryka Piekuta
, s. 67
artykuł:
50 lecie poznanskiej szkoly
(
lek
), s. 68-69
artykuł:
Rynek rolny i sprzedaz bezposrednia
, s. 69
artykuł:
Jesienna Wystawa Promocyjna
(
lek
), s. 69-70
artykuł:
Konferencja prasowa Zakladow Miesnych Duda SA
(
lek
), s. 70-71
artykuł:
Urodziny Kalle Nalo Polska
(
jol
), s. 71
artykuł:
Konkurs o tytul Technolog Roku 2002
, s. 72
artykuł:
25-lecie Wydzialu Nauk o Zywieniu Czlowieka i Konsumpcji SGGW
(
jol
), s. 72
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.