Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2006
Tom
50
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Sprawozdanie z seminarium Izby Zbozowo-Paszowej i Rady Gospodarki Zywnosciowej na temat: 'Rosliny genetycznie zmodyfikowane - uwarunkowania ekonomiczne i prawne w Polsce'
(
Jurga R.
), s. 2-7
artykuł:
Kukurydza. Czesc 7. Preparowane przetwory zbozowe
(
Gasiorowski H.
), s. 8-11
artykuł:
Wszechstronnosc produkcji oraz wiodaca rola firmy PAVAN S.r.l. w technologii zbozowych produktow sniadaniowych
, s. 11-12
artykuł:
Wyroby makaronowe w USA i krajach Azji
(
Jurga R.
), s. 15-17
artykuł:
Lepkosc jako posrednia cecha jakosci surowca lub produktow zbozowych
(
Wachowiak M.
,
Kiryluk J.
), s. 18-19
artykuł:
ATEX - zbior przepisow dotyczacych zgodnosci z dyrektywami 94-9-UE i 1999-92-UE
(
Reitinger P.
), s. 20
artykuł:
Wplyw obciazenia mlewnika walcowego I i II srutu na efektywnosc rozdrabniania ziarna pszenicy
(
Jurga R.
), s. 21-23
artykuł:
Nowe rozwiazania w maszynach i liniach technologicznych - FP SPOMAX S.A. w Ostrowie Wielkopolskim
(
Horyza J.
), s. 23-24
artykuł:
Udoskonalone przykladowe instalacje przeznaczone do ujednolicania, mieszania i zaladunku maki oraz mieszanek paszowych [na przykladzie zrealizowanych projektow]
(
Eberle S.
), s. 25-26
artykuł:
Firma Buhler - swiatowym liderem w rozwoju przetworstwa zboz
(
Jurga R.
), s. 28-29
artykuł:
Dzialania chroniace przed zagrozeniem wybuchowym w obiektach zbozowo-mlynarskich
, s. 30-31
artykuł:
Usuwanie ziaren porazonych mykotoksynami waznym elementem procesu czyszczenia pszenicy
, s. 32
artykuł:
Stan i perspektywy handlu zagranicznego zbozami
, s. 33-35
artykuł:
Z rynku kukurydzy
, s. 36-37
artykuł:
Nestor polskiego mlynarstwa - Jerzy Pol - nie zyje
(
Wyszkowski E.
), s. 37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.