Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1994
Tom
38
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zastosowanie metod enzymatycznych w kontroli jakosci zywnosci
(
Horubala A.
), s. 1-3
artykuł:
Polski system badan i certyfikacji w swietle wymagan europejskich
(
Henrykowski W.
), s. 4-6
artykuł:
Z doswiadczen stosowania ekstraktow chmielowych w browarach zachodnich
(
Dubiel L.
), s. 7-10
artykuł:
Jeczmien jako surowiec dla przemyslu browarnego
(
Patlewicz B.
), s. 10
artykuł:
Wstepne proby porownania fermentacji alkoholowej niektorych substratow bakteriami Z. mobilis oraz drozdzami gorzelniczymi
(
Galaj M.
,
PietrzykowskaM.
,
Wlodarczyk Z.
), s. 13-15
artykuł:
Historia, dobre tradycje i nowoczesnosc
(
Brotkun J.
), s. 16-17
artykuł:
Normalizacja w przemysle spirytusowym
(
Sakowski J.
), s. 19
artykuł:
Niezmiennie wysoka jakosc wyrobow
(
Przegalinska M. J.
), s. 19
artykuł:
Charakterystyka skladu chemicznego i tekstury wybranych owocow odwodnionych osmotycznie i utrwalonych roznymi metodami
(
Jarczyk A.
,
Witter M.
,
Matuska D.
), s. 22-25
artykuł:
Blanszowanie warzyw. Kryteria wyboru warunkow i metod prowadzenia procesu. Cz.1
(
Klimczak J.
,
Irzyniec Z.
), s. 25-26
artykuł:
Bariery wzrostu spozycia sokow w Polsce
(
Bogacz A.
), s. 27-29
artykuł:
Nowoczesne opakowania systemu "bag in box" do pakowania napojow i win owocowych
(
Dubetowska T.
), s. 29-32
artykuł:
VIII Sympozjum Suszarnictwa
(
Piotrowski D.
), s. 33
artykuł:
Polskie Normy i Normy Branzowe obecnie obowiazujace w przemysle owocowo-warzywnym i fermentacyjnym. Cz.1
(
Morkis G.
), s. 34-35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.