Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Polskie prawo zywnosciowe, a prawo zywnosciowe Unii Europejskiej
(
Tyszkiewicz S.
), s. 4-8
artykuł:
Maltodekstryny i ich znaczenie zywieniowe
(
Kolodziej Z.
), s. 9-13
artykuł:
Temperomierz - urzadzenie do pomiaru stopnia stemperowania mas czekoladowych
(
Sikora M.
), s. 15-20
artykuł:
Mikroorganizmy w zywnosci - zagrozenia czy korzysci
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 21-31
artykuł:
Uklad Europejski i akt koncowy Rundy Urugwajskiej GATT a polski rynek artykulow rolno-spozywczych
(
Morkis G.
), s. 32-39
artykuł:
Trwalosc i opakowania wyrobow mleczarskich jako czynniki marketingowej efektywnosci w handlu
(
Janicki A.
), s. 40-45
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 46-50
artykuł:
Poczatki nauczania technologii zywnosci w Krakowie
(
Palasinski M.
), s. 51-53
artykuł:
Konferencja naukowa Zywnosc gwarantowanej jakosci
(
Sychowska B.
), s. 56-57
artykuł:
II Miedzynarodowe Targi Zywnosci, Napojow i Urzadzen dla Przemyslu Spozywczego KRAKOFOOD'95
(
Sikora T.
), s. 58-60
artykuł:
IFA - Miedzyuniwersytecki Instytut Badawczy Biotechnologii Rolniczej w Tulln
, s. 61-62
artykuł:
XXX-lecie Kola Gorzelniczego w Paruszowicach
, s. 63
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.