Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Zastosowanie glutenu witalnego w produkcji pieczywa - poprawa jakosci i cech zywieniowych
(
Ambroziak Z.
,
Piesiewicz H.
,
Krasnowska B.
), s. 2-3
artykuł:
Wykorzystanie soli jodowanej dla wzbogacenia w jod chleba, prazynek i chipsow
(
Janitz W.
,
Szymandera-Buszka K.
,
Korczak J.
), s. 4-5
artykuł:
Wplyw nowych typow margaryn na ksztaltowanie cech fizycznych i sensorycznych ciast drozdzowych
(
Neryng A.
,
Rutkowska J.
,
Drwiega J.
), s. 6-7
artykuł:
Grecja - chleb biesiadny
(
Piesiewicz H.
), s. 8-10
artykuł:
Maszyny do ciastek firmy Krumbein-rationell
(
Nestorowicz S.
), s. 11
artykuł:
Tradycja i nowoczesnosc
, s. 14-15
artykuł:
Muzeum piekarstwa w Holandii
(
Kania P.
), s. 16-17
artykuł:
Bydgoskie Muzeum Chleba
, s. 17
artykuł:
Sezam - surowiec niedoceniony. [Cz.IV] Jakosc chalwy sezamowej
(
Slomczykowski J.
), s. 18-19
artykuł:
Tluszcz i emulgatory stosowane do produkcji toffi i cukierkow do zucia
(
Swiechowski C.
), s. 20-21
artykuł:
Tluszcze w piekarstwie i ciastkarstwie. Czesc I. Kremy i nadzienia, wyroby ciastkarskie i ciasta
(
Krygier K.
,
Ratusz K.
), s. 24-25
artykuł:
Nauka pod okiem szwajcarskiego mistrza
(
Kania P.
), s. 26-27
artykuł:
Szkolenie dla cukiernikow w Solingen
(
Kania P.
), s. 27-28
artykuł:
Szkolenie cukiernikow w Poznaniu
, s. 29
artykuł:
Uczniowska satysfakcja
(
Jarosz K.
), s. 30
artykuł:
Kwartet proponuje drobny sprzet cukierniczy
, s. 31-32
artykuł:
Opakowania dla przemyslu spozywczego
(
Jakucewicz S.
), s. 33
artykuł:
Wesele w kolorach
, s. 35
artykuł:
Lody smietankowe ze zhydrolizowana laktoza
(
Dluzewski M.
), s. 36-37
artykuł:
Robie to co lubie - lodziarnia Wojciecha Hodunia
(
Kania P.
), s. 38-39
artykuł:
Teoria i praktyka produkcji lodow. Lody owocowe [cz.I]
(
Kawalec R.
), s. 40-42
artykuł:
Zywnosc - zywienie - zdrowie
(
Slomczykowski J.
), s. 48-49
artykuł:
Drugi Europejski Kongres Piekarzy i Ciastkarzy
, s. 49
artykuł:
Slodki szlak
(
Klimek J.
), s. 51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.