Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1993
Tom
47
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Szanse i zagrozenia przetworstwa rolno-spozywczego w Polsce
, s. 262-263
artykuł:
Dylematy prywatyzacji przemyslu rolno-spozywczego
(
Urban R.
), s. 264-266
artykuł:
Ogolne uwarunkowania prywatyzacji przemyslu rolno-spozywczego
(
Leopold M.
), s. 266-268
artykuł:
Rolnictwo - przemysl spozywczy w procesie prywatyzacji
(
Maksymiuk J.
), s. 269-270
artykuł:
Niektore aspekty prywatyzacji przemyslu miesnego na przykladzie "POZMEAT SA" w Poznaniu
(
Flaczyk E.
), s. 270-271
artykuł:
Zelowanie koncentratow bialek serwatkowych
(
Mleko S.
,
Achremowicz B.
), s. 272-274
artykuł:
Higiena produkcji.Czesc I.Zagadnienia ogolne
(
Lewicki P.
), s. 275-276
artykuł:
Metoda ilosciowego profilowania smakowitosci.Skuteczne narzedzie do badania i wizualizacji percepcji smakowo-zapachowej
(
Stampanoni C. R.
), s. 277-280
artykuł:
Zmany zawartosci azotanow w jogurcie i kefirze
(
Steinka I.
,
Przybylowski P.
), s. 281-282
artykuł:
Warunki przechowywania ziemniakow w chlodni a jakosc uzyskanych frytek
(
Szebiotko K.
,
Piskorz B. J.
,
Piasecki M.
), s. 283-285
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.