Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
SPO Restrukturyzacja i Modernizacja Sektora Zywnosciowego oraz Rozwoj Obszarow Wiejskich 2004-2006. Przygotowanie wniosku o dofinansowanie w ramach dzialania 'Poprawa przetworstwa i marketingu artykulow rolnych'
(
Babuchowski A.
,
Dmochowski J.
), s. 2-4
artykuł:
Maspex - z krajowego lidera do pozycji gracza na miedzynarodowym rynku sokow
(
A.L.
), s. 5
artykuł:
Pakiet higieniczny - nowym prawem wspolnotowym
(
Leonkiewicz J.
), s. 6-9
artykuł:
Zanieczyszczenia chemiczne zywnosci krytyczne wyrozniki jakosci bezpieczenstwa zywnosci
(
Obiedzinski M. W.
,
Korzycka-Iwanow M.
), s. 10-12
artykuł:
Identyfikowalnosc w Lancuchu Dostaw Zywnosci [LDZ] 'Uznanie Bureau Veritas'
(
Staszak B.
,
Lasak J.
), s. 14-15
artykuł:
Noack Polen - partner w nowoczesnej kontroli jakosci mikrobiologicznej i monitorowaniu stanu higienicznego
, s. 16
artykuł:
Nowoczesne metody mikrobiologiczne w zapewnieniu i kontroli higieny produkcji zywnosci
(
Jalosinska M.
), s. 17-21
artykuł:
Systemy kontroli jakosci produktow spozywczych
(
Buczek R.
), s. 23
artykuł:
Mycie maszyn i urzadzen w przemysle spozywczym
(
Lewicki P. P.
), s. 24-27
artykuł:
Adhezja mikroorganizmow do powierzchni stykajacych sie z zywnoscia
(
Czaczyk K.
), s. 28-31
artykuł:
Skuteczny sposob niszczenia skazen typu: Listeria, Salmonella, szerokiego zakresu Escherichia coli, Legionella, Erwinia carotovora, Fusarium spp. a takze Helminthosporium solanti
, s. 32
artykuł:
Zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci w organizacjach lancucha zywnosciowego wg wymagan projektu ISO 22000
(
Owczarek L.
,
Karas M.
,
Jasinska U.
), s. 35-38
artykuł:
Zaawansowane metody testowania materialow przylepnych firmy Stable Micro Systems
, s. 39
artykuł:
HACCP w malych i srednich przedsiebiorstwach spozywczych. Czesc I
(
Trafialek J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 40-44
artykuł:
Pelna kontrola pochodzenia surowca i produktu w przemysle napojow
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 46-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.