Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Unsaturated trans fatty acid - nutritional problem?
(
Bartnikowska E.
,
Obiedzinski M.
)
artykuł:
Quantitative extraction of oil from plant material with supercritical carbon dioxide
(
Buskov S.
,
Sorensen H.
,
Sorensen J. C.
,
Sorensen S.
)
artykuł:
Chemical starch modification in the field of microwaves. III. Reaction of potato starch with carboxyamides and carboxylic esters
(
Sikora M.
,
Tomasik P.
,
Pielichowski K.
), s. 25-30
artykuł:
Effect of gamma-radiation on some physico-chemical properties of triticale starch
(
Bachman S.
,
Gambus H.
,
Nowotna A.
), s. 31-36
artykuł:
Polyphenolic compounds in the seed coat of legume
(
Troszynska A.
,
Bednarska A.
,
Latosz A.
,
Kozlowska H.
), s. 37-45
artykuł:
Penetration of sodium nitrite in the model injection curing of porcine meat
(
Tyszkiewicz S.
,
Klossowska B.
), s. 47-57
artykuł:
Production of divercin by Carnobacterium divergens in the presence of divercin-sensitive bacteria Carnobacterium piscicola and Listeria innocua
(
Sip A.
,
Grajek W.
), s. 59-64
artykuł:
Co-immobilization of Aspergillus niger and Zymomonas mobilis for ethanol production from starch
(
Nowak J.
,
Roszyk H.
), s. 65-70
artykuł:
Survival ability of Lactobacillus acidophilus as probiotic adjunct in low -pH environments
(
Bolin Z.
,
Libudzisz Z.
,
Moneta J.
), s. 71-78
artykuł:
Selected physico-chemical and functional properties of caseinates
(
Szpendowski J.
,
Smietana Z.
,
Swigon J.
), s. 79-87
artykuł:
Oscillatory shear studies of heat-induced whey protein isolate gels
(
Mleko S.
), s. 89-95
artykuł:
Effects of selected metallo-organic compounds on black lipid membranes
(
Radecka H.
,
Sarapuk J.
,
Zielinska D.
,
Radecki J.
), s. 97-101
artykuł:
Texture characteristics of some Polish cheeses
(
Surowka K.
), s. 103-113
artykuł:
Prediction of total count of aerobic microorganisms in meat and meat products by automated turbidimetry
(
Kitzman P.
), s. 125-132
artykuł:
A stand for investigation of vacuum-drying kinetics - short report
(
Bialobrzewski I.
,
Misiak W.
), s. 133-138
artykuł:
Comparison of three procedures for consumer assessment of fat spreads - short report
(
Matuszewska I.
,
Barylko-Pikielna N.
,
Szczecinska A.
,
Radzanowska J.
), s. 139-142
artykuł:
Comparative analysis of dietary fat intake frequency by selected groups of female students of the Medical Academy - Jagiellonian University in Cracow in 1988-1995
(
Schlegel-Zawadzka M.
), s. 143-149
artykuł:
Questionnaire studies on the level of knowledge of human nutrition. Part 2. Students of the Agricultural University of Cracow
(
Miedzobrodzka A.
,
Leszczynska T.
,
Pysz M.
), s. 151-156
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.