Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Przygotowania do rozpoczecia wdrazania programu SAPARD
(
Paradowski M.
), s. 20-22
artykuł:
Kreowanie jakosci w polskiej gospodarce. Rola Polskiego Centrum Badan i Certyfikacji
(
Henrykowski W.
), s. 24-25
artykuł:
Dopuszczalne poziomy zawartosci olowiu, kadmu, rteci i chromu w opakowaniach. Wymagania zwiazane z ochrona srodowiska
(
Zakowska H.
), s. 32-33
artykuł:
Wedzenie aerozolowe plynnym preparatem dymu wedzarniczego
(
Kien S.
), s. 42
artykuł:
Wedzenie przetworow miesnych. Innowacje zgodne z wymogami ochrony srodowiska
, s. 43-47
artykuł:
Komory wedzarniczo-parzelnicze firmy PEK-MONT s.c. sprawdzone i niezastapione podczas procesow obrobki termicznej
(
Parzychowski R.
), s. 48
artykuł:
DAKSTAR komory wedzarniczo-parzelnicze
(
Redzimski D.
), s. 50
artykuł:
Ekologia - ekonomika - efektywnosc procesu obrobki termicznej twoim nowym wyzwaniem w produkcji wedlin
, s. 52
artykuł:
Schroter - renomowana marka z przodujaca technologia
(
Czajka J.
), s. 54
artykuł:
Smak prosto z natury
(
Kurach P.
), s. 56
artykuł:
Kredyt branzowy dla przemyslu miesnego - oferta SAPARD-u
(
Stepien M.
), s. 67
artykuł:
Zgoda buduje
(
Stepien M.
), s. 68-69
artykuł:
Muzeum Gospodarki Miesnej w Sielinku ma przerwac swoja dzialalnosc spoleczna?
(
Pezacki W.
), s. 70
artykuł:
Strategia i program operacyjny restrukturyzacji i rozwoju przemyslu miesnego w Polsce w okresie integracji z Unia Europejska
, s. 71
artykuł:
Euro Info Centre - przewodnikiem do jednolitego Rynku Unii Europejskiej
(
Stepien M.
), s. 85
artykuł:
Choroba szalonych krow
(
Heska M.
), s. 92
artykuł:
A moze zamknac rzeznie. Jak sie bronic przed choroba szalonych krow
(
Naszkowska K.
), s. 99
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.