Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Niektore problemy branzy miesnej i jej perspektywy
(
Balcerzak K.
), s. 16
artykuł:
Ogolne wymagania weterynaryjne Unii Europejskiej dotyczace pomieszczen zakladow, rozbioru i przetworstwa miesa. Czesc III
(
Gmyrek R.
), s. 20-23
artykuł:
System HACCP - analizy zagrozen i krytycznych punktow kontroli
(
Kitzman P.
), s. 24
artykuł:
Nowosci technologii
(
Duda Z.
), s. 30-32
artykuł:
W Stanislawowie po trzech latach
(
Lekawski K.
), s. 34-36
artykuł:
Kontrola metrologiczna przyrzadow pomiarowych
(
Kien S.
), s. 38-39
artykuł:
Historia eksportu miesa
(
Zin M.
,
Znamirowska A.
,
Gil M.
), s. 40-45
artykuł:
Stanowisko Stowarzyszenia Rzeznikow i Wedliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej w sprawie aktualnej sytuacji na rynku miesnym
, s. 52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.