Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Zgodne z interesem narodowym. Rozmowa z Arturem Zawisza, przewodniczacym Sejmowej Komisji Gospodarki
(
Wojciechowski T.
), s. 10-11
artykuł:
Z wizyta w Parlamencie Europejskim
(
Wojciechowski T.
), s. 12-22
artykuł:
Etykiety produktow mlecznych. Cz.II
(
Gajda J.
), s. 26-27
artykuł:
Znakowanie zywnosci. Cz.II
(
Grochowska M.
), s. 28-29
artykuł:
HACCP w malych firmach. Cz.I
(
Konecka-Matyjek E.
,
Pelzner U.
,
Turlejska H.
), s. 30-31
artykuł:
Bezpieczna zywnosc. Cz.I
(
Dzwolak W.
), s. 32-33
artykuł:
'Nie' dla przesolonego miesa
(
Wojton B.
), s. 34
artykuł:
Odzywczy smakolyk. Pokarm bogow. Cz.III
(
Bawa S.
), s. 36-37
artykuł:
Przetworstwo miesa. Cz.II
(
Cegielka A.
), s. 38-39
artykuł:
Blizej czlowieka
(
Niesiolowski S.
), s. 40-41
artykuł:
Targi HoReCa - Szczesliwa trzynastka
, s. 42-43
artykuł:
Zdrowa dieta. Cz.II
(
Berger S.
), s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.