Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Jakosc surowcow i artykulow spozywczych pochodzenia roslinnego w dobie wykorzystania organizmow genetycznie zmodyfikowanych [GMO]
(
Abramczyk M.
), s. 9-18
artykuł:
Uwarunkowania funkcjonowania grup producentow rolnych w Polsce
(
Bartkiewicz H.
), s. 19-27
artykuł:
Przeszlosc, wspolczesnosc i przyszlosc winiarstwa na terenach Ziemi Lubuskiej. Cz.I
(
Gawronska A.
,
Kubalska M.
), s. 29-36
artykuł:
Kinetyka fermentacji alkoholowej
(
Janiszyn Z.
), s. 37-52
artykuł:
Ocena preparatow kolagenowych jako dodatkow funkcjonalnych w produkcji miesnych przetworow drobno rozdrobnionych
(
Krasnowska G.
), s. 53-63
artykuł:
Zastosowanie biotransformacji w syntezie zapachowych dodatkow do zywnosci - trasformacje limonenu
(
Latacz B.
,
Dmochowska-Gladysz J.
), s. 65-73
artykuł:
Znaczenie opakowan w kreowaniu jakosci przechowywanego miesa i przetworow miesnych
(
Szmanko T.
,
Dworecka E.
), s. 75-82
artykuł:
Problem rakotworczych N-nitrozoamin w przetworach miesnych
(
Szmanko T.
,
Dworecka E.
), s. 83-93
artykuł:
Przechowywanie miesa i przetworow miesnych w stanie glebokiego schlodzenia
(
Szmanko T.
,
Dzieszuk W.
), s. 95-100
artykuł:
Jakosc i bezpieczenstwo miesa i przetworow miesnych
(
Szmanko T.
,
Dzieszuk W.
), s. 101-108
artykuł:
Charakterystyka technologiczna i wartosc zywieniowa dziczyzny
(
Szmanko T.
,
Szczepanski J.
), s. 109-117
artykuł:
Uwarunkowania powstawania miesa wadliwego u swin
(
Szmanko T.
,
Wyskiel S.
), s. 119-133
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.