Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Estimation of individual sodium intake with diet in relation to the diet structure
(
Jawor-Kulesza M.
,
Barylko-Pikielna N.
)
artykuł:
Nutritional effect of various kinds of cow milk protein coagulates and fat in diets in rats. I. Diet consumption, protein utilization and body weight
(
Nitecka E.
,
Gajewska D.
)
artykuł:
The contribution of N-acetylneuraminic acid in the stabilization of micellar casein
(
Minkiewicz P.
,
Dziuba J.
,
Muzinska B.
)
artykuł:
Oleaginous microorganisms: an assessment of the potential
(
Leman J.
)
artykuł:
The effect of calcium and phosphorus on some properties of casein extruded products
(
Szpendowski J.
,
Smietana Z.
,
Chojnowski W.
)
artykuł:
Antinutritional substances in lentil [Lens culinaris] and everlasting pea [Lathyrus sativus] seeds
(
Troszynska A.
,
Honke J.
,
Milczak M.
,
Kozlowska H.
)
artykuł:
Nutritional value of lentil seeds [Lens culinaris] as compared with beans and peas
(
Zdunczyk Z.
,
Godycka I.
,
Frejnagel S.
,
Krefft B.
,
Juskiewicz J.
,
Milczak M.
)
artykuł:
Inhibitory effect of caffeine on diploidization and sporulation in fisson yeast Schizosaccharomyces pombe
(
Bien M.
,
Lachowicz T. M.
,
Orlowska-Matuszewska G.
)
artykuł:
Arsenic and heavy metals levels in preserved vegetable and vegetable-meat food produced in Poland
(
Jedrzejczak R.
,
Szteke B.
)
artykuł:
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder. III. Functional properties
(
Zbikowski Z.
,
Zbikowska A.
,
Ziajka S.
)
artykuł:
Arsenic and heavy metals levels in preserved vegetable and vegetable-meat produced in Poland
(
Jedrzejczak R.
,
Szteke B.
), s. 33-38
artykuł:
Antinutritional substances in lentil [ Lens culinaris ] and everlasting pea [ Lathyrus sativus ] seeds
(
Troszynska A.
,
Honke J.
,
Milczak M.
,
Kozlowska H.
), s. 49-54
artykuł:
Nutritional value of lentil seeds [ Lens culinaris ] as compared with beans and peas
(
Zdunczyk Z.
,
Godycka I.
,
Frejnagel S,
,
Krefft B.
,
Juskiewicz J.
,
Milczak M.
), s. 73-81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.