Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Stan finansowy przemyslu spozywczego po przystapieniu do UE
(
Urban R.
), s. 2
artykuł:
Wspolna Polityka Rybacka i jej wplyw na polski przemysl rybny
(
Bykowski P. J.
), s. 8
artykuł:
Zywnosc wygodna z ryb i innych surowcow pochodzenia wodnego
(
Bykowski P. J.
), s. 14-17
artykuł:
Z doswiadczen sektora koncentratow spozywczych. Proces planowania produktu w przedsiebiorstwie przemyslu spozywczego
(
Szczepanska E.
,
Niezurawski L.
), s. 18
artykuł:
Wyznaczniki wartosci zywnosci ekologicznej
(
Witczak J.
), s. 23
artykuł:
Najwieksze firmy spozywcze
(
Drozdz J.
), s. 24-25
artykuł:
Racjonalizacja i obnizka kosztow wzmacniaja pozycje rynkowa przedsiebiorstwa
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 26-27
artykuł:
Znaczenie marki w globalnej gospodarce zywnosciowej
(
Chechelski P.
), s. 28-30
artykuł:
O pozyczke z funduszu latwiej niz w banku
(
M.W.
), s. 31
artykuł:
Status i zadania laboratoriow preferencyjnych
(
Zmudzinski J. F.
,
Wijaszka T.
), s. 32-33
artykuł:
Nowoczesne metody badan autentycznosci produktow spozywczych i regionu pochodzenia
(
Kubiak A.
), s. 34-36
artykuł:
Mozliwosci zastosowania GMO w produkcji zywnosci
(
Filimonow J.
,
Berger S.
), s. 39-41
artykuł:
Promieniowanie podczerwone jako zrodlo ciepla w procesach technologicznych. Czesc I
(
Nowak D.
), s. 42-43
artykuł:
HACCP w malych i srednich przedsiebiorstwach spozywczych. Czesc II
(
Trafialek J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 44-46
artykuł:
IFE Poland [Warszawa, 19-21.04.2005 r.] Czy zachodni dostawcy unikaja konfrontacji z polskimi producentami?
(
A.L.
), s. 47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.