Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2009
Tom
24
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Assessment of energy requirements for different methods of two-year fallow keeping and cultivation of winter wheat
(
Marks M.
,
Makowski P.
,
Orzech K.
), s. 187-197
artykuł:
The effect of feeding and housing conditions of growing-finishing pigs on pork quality
(
Karpiesiuk K.
,
Falkowski J.
), s. 198-206
artykuł:
Impact of wastewater treated in Saczyn wastewater treatment plant upon quality of the water of the Pokrzywnica River - right tributary of the Prosna River
(
Malecki Z.
), s. 207-223
artykuł:
Comparison of economic effectiveness of applying different hormonal preparations for reophile cyprinid fish reproduction stimulation based on the example of asp Aspius aspius [L.] and ide Leuciscus idus [L.]
(
Hakuc-Blazowska A.
,
Kupren K.
,
Turkowski K.
,
Targonska K.
,
Jamroz M.
,
Krejszeff S.
,
Kwiatkowski M.
,
Zarski D.
,
Kucharczyk D.
), s. 224-234
artykuł:
Application of Ovopel and Ovaprim and their combinations in controlled reproduction of two reophilic cyprinid fish species
(
Zarski D.
,
Kucharczyk D.
,
Targonska K.
,
Jamroz M.
,
Krejszeff S.
,
Mamcarz A.
), s. 235-244
artykuł:
The survival of Salmonella spp. in relation to exposure to lactic acid and the storage time of turkey carcasses
(
Mikolajczyk A.
), s. 245-253
artykuł:
The evaluation of usefulness of potentially probiotic Lactobacillus strains as components of industrial starter cultures
(
Modzelewska-Kapitula M.
,
Klebukowska L.
,
Kornacki K.
,
Lukaszuk W.
), s. 254-262
artykuł:
The effect of cold storage on the color of venison
(
Zmijewski T.
,
Kwiatkowska A.
,
Cierach M.
), s. 263-270
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.