Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Ekologia i Technika
Rocznik
2005
Tom
13
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Comparison of enterodiol and enterolactone production from different plant products: cereals, berries and vegetables
(
Basinskiene L.
,
Juodeikiene G.
,
Bartkiene E.
,
Ramonaityte D.
,
Liukkonen K.
)
artykuł:
The rapid acoustic screening of deoxynivalenol [DON] in grain
(
Juodeikiene G.
,
Vidmantiene D.
,
Basinskiene L.
,
Bartkiene E.
,
De Koe W. J.
)
artykuł:
International Association for Cereal Science and Technology ICC
(
Sadkiewicz J.
)
artykuł:
Microbial population in Lithuanian spontaneous rye sourdoughs
(
Digaitiene A.
,
Hansen A.
,
Juodeikiene G.
,
Josephsen J.
)
artykuł:
Application of dynamic headspace technique and gas chromatography - mass spectrometry methods for bread
(
Venskaityte A.
,
Juodeikiene G.
,
Hansen A.
,
Petersen M. A.
)
artykuł:
Kierunki rozwoju maszyn dla przetworstwa spozywczego ziaren zboz
(
Flizikowski J.
), s. 163-166
artykuł:
Przydatnosc badan wlasciwosci fermentacyjnych maki i drozdzy w technologii piekarskiej
(
Sadkiewicz K.
,
Sadkiewicz J.
), s. 167-169
artykuł:
Wplyw wymrozenia maki na jej wlasciwosci wypiekowe
(
Diakun J.
,
Komorowska M.
), s. 170-172
artykuł:
Agrotechniczne uwarunkowania plonowania, jakosci technologicznej i konsumpcyjnej pszenicy ozimej
(
Ellmann T.
,
Sadkiewicz J.
), s. 173-175
artykuł:
Dobor odmian zyta i wartosc technologiczna ziarna na cele konsumpcyjne
(
Harasimowicz-Hermann G.
,
Hermann J.
), s. 176-181
artykuł:
Prosrodowiskowe instrumenty Wspolnej Polityki Rolnej Unii Europejskiej
(
Lublinska-Kasprzak B.
), s. 205-208
artykuł:
Problemy wlasnosci intelektualnej - stan po akcesji Polski do Unii Europejskiej
(
Jankowski P.
,
Jankowski B.
), s. 209-214
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.