Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2008
Tom
15
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Czynniki ksztaltujace teksture serow topionych
(
Kycia K.
), s. 5-17
artykuł:
Porownanie profilu lotnych zwiazkow mleka fermentowanego i niefermentowanego przez bakterie jogurtowe i szczepy probiotyczne
(
Zareba D.
,
Obiedzinski M.
,
Ziarno M.
), s. 18-32
artykuł:
Czynniki wplywajace na wybor mlecznych napojow fermentowanych przez studentow Wroclawia
(
Krasnowska G.
,
Salejda A.
), s. 33-46
artykuł:
Zastosowanie chromatografii cieczowej w badaniach autentycznosci masla
(
Nogala-Kalucka M.
,
Pikul J.
,
Siger A.
), s. 47-56
artykuł:
Jakosc miesa krow zaliczonych w klasyfikacji poubojowej EUROP do roznych klas
(
Smiecinska K.
,
Wajda S.
), s. 57-66
artykuł:
Zmiany zawartosci oraz aktywnosci przeciwutleniajacej polifenoli i albumin grochu podczas fermentacji w bioreaktorze SSSR
(
Miszkiewicz H.
,
Okrajni J.
,
Bielecki S.
), s. 67-79
artykuł:
Zawartosc wybranych skladnikow zywieniowych w ziarnie owsa czarnego i zoltoziarnistego
(
Ciolek A.
,
Makarska E.
,
Makarski B.
), s. 80-88
artykuł:
Wplyw stopnia rozdrobnienia mikronizowanych preparatow wysokoblonnikowych na ich wybrane wlasciwosci funkcjonalne
(
Gorecka D.
,
Aniola J.
,
Dziedzic K.
,
Lawniczak P.
), s. 89-95
artykuł:
Wplyw warunkow przechowywania na jakosc wybranych, dostepnych w obrocie handlowym, malo przetworzonych produktow warzywnych
(
Michalczyk M.
,
Macura R.
), s. 96-107
artykuł:
Zastosowanie zautomatyzowanego analizatora mikrobiologicznego BacT-ALERT 3D [Biomerieux] do wykrywania Alicyclobacillus sp. w zageszczonych sokach jablkowych
(
Sokolowska B.
,
Laniewska-Trokenheim L.
), s. 108-115
artykuł:
Wykorzystanie wlokna surowego do wykrywania zafalszowan w herbacie
(
Dmowski P.
,
Smiechowska M.
), s. 116-122
artykuł:
Wplyw temperatury przygotowania ekstraktow herbaty bialej na sklad flawan-3-oli i ich oddzialywanie na dostepnosc skladnikow odzywczych z pasztetu miesnego
(
Mika M.
,
Borczak B. E.
,
Wikiera A.
), s. 123-131
artykuł:
Pozycja jakosci posilkow wsrod czynnikow ksztaltujacych preferencje nabywcow uslug gastronomicznych
(
Nowak M.
,
Trziszka T.
,
Otto J.
), s. 132-140
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
), s. 141-144
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.