PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 387 |

Tytuł artykułu

Studia nad brązowieniem nieenzymatycznym i kształtowaniem cech smakowo-zapachowych w warunkach modelowych i w mięsie pieczonym

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Study on non-enzymatic browning and flavour features formation during model reaction and meat broiling

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

387

Opis fizyczny

s.1-146,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Techniki w Żywieniu, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ffa5704b-1de5-4707-8177-9b7bec9e3fb1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.