Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2017
Tom
67
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Effects of γ-irradiation of wild thyme (Thymus serpyllum L.) on the phenolic compounds profile of Its ethanolic extract
(
Janiak M. A.
,
Slavova-Kozakova A.
,
Kancheva V. D.
,
Ivanova M.
,
Tsrunchev T.
,
Karmac M.
)
artykuł:
Effect of rosemary transglutaminase on yoghurt fortified with whey protein isolate
(
Ibrahim O.
,
Glibowski P.
,
Nour M.
,
El-Hofi M.
,
El-Tanboly E.-S.
,
Abd-Rabou N.
)
artykuł:
Evaluation of high Fibers okara and soybean bran as functional supplements for mice with experimentally induced type 2 diabetes
(
Ismaiel M.
,
Yang H.
,
Cui M.
)
artykuł:
Microalgae, a potential natural functional food source – a review
(
Villarruel- Lopez A.
,
Ascencio F.
,
Nuno K.
)
artykuł:
Evaluation of seasonal variations in the glucosinolate content in leaves and roots of four european horseradish (Armoracia rusticana) landraces
(
Ciska E.
,
Horbowicz M.
,
Rogowska M.
,
Kosson R.
,
Drabinska N.
,
Honke J.
)
artykuł:
Determinants of the sensory quality of połgęsek in relation to volatile compounds and chemical composition
(
Nowicka K.
,
Jaworska D.
,
Przybylski W.
,
Gorska E.
,
Tambor K.
,
Poltorak A.
)
artykuł:
Colour stability and lipid oxidation of beef longissimus lumborum under different packaging conditions
(
Bonny D. S. S.
,
Li X.
,
Li Z.
,
Li M.
,
Du M.
,
Gao L.
,
Zhang D.
)
artykuł:
Selected rheological properties of RS3/4 type resistant starch
(
Kapelko-Zeberska M.
,
Zieba T.
,
Spychaj R.
,
Gryszkin A.
)
artykuł:
Polyphenol profiles and antioxidant properties of ethanol extracts from Osmanthus fragrans (thunb.) lour. flowers
(
Li H.-L.
,
Chai Z.
,
Shen G. X.
,
Li C.-Y.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.