Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2016
|
23
|
5
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku propolisu na zawartość wybranych związków polifenolowych oraz aktywność przeciwutleniającą miodu
Autorzy
Socha R.
,
Habryka C.
,
Juszczak L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of propolis as additive on content of selected phenolic compounds and antioxidant activity of honey
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
miod
propolis
zwiazki fenolowe
polifenole
wlasciwosci przeciwutleniajace
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2016
Tom
23
Numer
5
Opis fizyczny
s.127-139,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Socha R.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Habryka C.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Juszczak L.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2016/108/155
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ff9a6ad5-d285-4360-83a0-7072308fae58
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.