PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 35 | 07 |

Tytuł artykułu

Zachowanie odporności Acetobacter na stężenia kwasu octowego występujące w procesie technologicznym

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

35

Numer

07

Opis fizyczny

s.22-24,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ff3b5afa-7e76-4d0a-ad7e-1399f3a5e81b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.