PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 10 |

Tytuł artykułu

Dlaczego Ed Red?...bo nasza wołowina wciąż smakuje jak prawdziwe mięso. Rozmowa z Adamem Chrząstowskim, Kucharzem i Szefem Kuchni z 25 letnim międzynarodowym stażem, który zakochany jest w polskich produktach. Zawsze na pierwszym miejscu stawia na smak, a potem dopiero na teksturę i wygląd dań

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

10

Opis fizyczny

s.16-18,fot.

Twórcy

autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fef33619-bd10-47ba-be73-d289a09f5b35
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.