PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 60 | 1 |

Tytuł artykułu

Accumulation of raffinose family oligosaccharides in maturing seeds of pea (Pisum sativum L.)

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

60

Numer

1

Opis fizyczny

p.63

Twórcy

autor
  • Department of Plant Physiology, Genetics and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1a/115, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Plant Physiology, Genetics and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1a/115, 10-719 Olsztyn, Poland
  • Department of Plant Physiology, Genetics and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1a/115, 10-719 Olsztyn, Poland
  • Department of Plant Physiology, Genetics and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1a/115, 10-719 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fecb3c14-7bfb-47ff-97ad-16159724031e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.