Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Sklepy specjalistyczne wciąż najważniejsze
(
Mordasiewicz S.
)
artykuł:
Nowe sposoby zwiększenia bezpieczeństwa produktów mięsnych
artykuł:
Przeciwutleniające działanie ogórecznika w pasztecikach z wołowiny
artykuł:
Użytkownicy wyznaczają kierunek
artykuł:
Nadziewarki firmy VEMAG – higieniczne, wydajne, innowacyjne
(
Marczakowski P.
)
artykuł:
Kutrowanie przy użyciu noży o wysokiej wydajności
artykuł:
Ocena opłacalności zastosowania technologii RFID
artykuł:
Rola dodatków w promocji nowoczesnej żywności
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Lód łuskowy w produkcji kiełbas
artykuł:
Hodowla bydła - motorem ilości i jakości
artykuł:
Wykrywanie bakterii z rodzaju Salmonella w przyprawach
artykuł:
Mięso a żywienie
artykuł:
Natychmiastowe odpowietrzanie opakowań
artykuł:
Zastosowanie rozwiązania RFID w praktyce zakładów Bell
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Określanie zdolności utrzymywania wody własnej przez mięso metodą komputerowej analizy obrazu
artykuł:
Konkurs Wiedzy z Zakresu Technologii Mięsa
artykuł:
Wartość rzeźna tusz wołowych w Polsce i ich pozycja na rynku wspólnotowym
(
Seredyn K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.