PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 30 | 1 |

Tytuł artykułu

Spirulina (Arthrospira platensis) jako składnik napojów funkcjonalnych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Spirulina (arthrospira platensis) as a component of functional drinks

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

1

Opis fizyczny

s.118-131,rys.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Chemii i Toksykologii Żywności, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 1a, 35-601 Rzeszów
autor
  • Zakład Chemii i Toksykologii Żywności, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 1a, 35-601 Rzeszów
autor
  • Zakład Chemii i Toksykologii Żywności, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 1a, 35-601 Rzeszów
autor
  • Zakład Chemii i Toksykologii Żywności, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 1a, 35-601 Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-feb215aa-02cd-4c48-9ea1-34d453060457
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.