Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
1965
|
9
|
4
|
Tytuł artykułu
Quantitative discerning bacteriological examination of some groups of sausages
Autorzy
Cader-Strzelecka B.
,
Strzelecki E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
Rocznik
1965
Tom
9
Numer
4
Opis fizyczny
p.152-156,ref.
Twórcy
autor
Cader-Strzelecka B.
Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
Strzelecki E.
Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
Bibliografia
1. Bergey: Bergey's Manual of Determinative Bacteriology, London, 1957.
2. Bilianskij F. M.: O mikrofłorie spec, M.K. 1944, XX, 4, 155.
3. Burbianka M., Pliszka A.: Mikrobiologiczne badanie produktów żywnościowych, PZWL, Warszawa, 1963, 273.
4. Frazier W. C.: Food Microbiology, New York, 1958, 271-285.
5. Gaugusch Z., Kafel S., Ożdżyńska E., Cader-Strzelecka B., Strzelecki E.: Medycyna Wet., 1965, 6, 337-339, Bull, of the Veterinary Institute in Puławy, 1965, 9, 56-59, 70-71.
7. Kowbasenko W. M.: Woprosy Pitanija, 1964, 4, 67-69.
8. Meat Hygiene. W.H.O. Monograph Series No. 33, Geneva, 1957.
9. Miller W. A.: J. -Milk Food Technol., 1964, 1, 1.
10. Vapcarova M., Delcev C., Slavkov I.: Izwiestija na Wietierinarnohigiennija Institut za Żiwotinski Produkti, Sofa, 1963, 3, 29.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fe92b1cb-3f0a-45df-967e-d1d593d11205
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.