PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 9 | 4 |

Tytuł artykułu

Quantitative discerning bacteriological examination of some groups of sausages

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

9

Numer

4

Opis fizyczny

p.152-156,ref.

Twórcy

  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland

Bibliografia

  • 1. Bergey: Bergey's Manual of Determinative Bacteriology, London, 1957.
  • 2. Bilianskij F. M.: O mikrofłorie spec, M.K. 1944, XX, 4, 155.
  • 3. Burbianka M., Pliszka A.: Mikrobiologiczne badanie produktów żywnościowych, PZWL, Warszawa, 1963, 273.
  • 4. Frazier W. C.: Food Microbiology, New York, 1958, 271-285.
  • 5. Gaugusch Z., Kafel S., Ożdżyńska E., Cader-Strzelecka B., Strzelecki E.: Medycyna Wet., 1965, 6, 337-339, Bull, of the Veterinary Institute in Puławy, 1965, 9, 56-59, 70-71.
  • 7. Kowbasenko W. M.: Woprosy Pitanija, 1964, 4, 67-69.
  • 8. Meat Hygiene. W.H.O. Monograph Series No. 33, Geneva, 1957.
  • 9. Miller W. A.: J. -Milk Food Technol., 1964, 1, 1.
  • 10. Vapcarova M., Delcev C., Slavkov I.: Izwiestija na Wietierinarnohigiennija Institut za Żiwotinski Produkti, Sofa, 1963, 3, 29.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fe92b1cb-3f0a-45df-967e-d1d593d11205
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.