Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zmiany zawartości PCB w mleku pochodzącym z mlekomatów w okresie trzyletnim - próba oceny stopnia narażenia konsumentów
(
Witczak A.
,
Cybulski J.
,
Mituniewicz-Malek A.
,
Dmytrow I.
)
artykuł:
Określenie zawartości wybranych kwasów fenolowych i witamin z grupy B w pieczywie żytnim wzbogaconym w algi oraz oszacowanie biodostępności tych związków in vitro
(
Dulinski R.
,
Byczynski L.
,
Karbowski A.
)
artykuł:
The influence of storage conditions on texture parameters and sensory quality of sour cherry jams with various plant additives
(
Banas A.
,
Korus A.
,
Korus J.
)
artykuł:
Metoda sous-vide jako alternatywa dla tradycyjnych metod gotowania warzyw kapustnych w kontekście ograniczania strat zawartości składników odżywczych i błonnika pokarmowego
(
Florkiewicz A.
)
artykuł:
Ocena jakości jaj kur objętych programem ochrony zasobów genetycznych zwierząt
(
Krawczyk J.
,
Calik J.
)
artykuł:
Jakość i wartość żywieniowa modelowych konserw typu szynka blokowa wyprodukowanych z mięsa brojlerów kurzych żywionych paszą bez dodatku oleju lnianego i z jego udziałem
(
Makala H.
)
artykuł:
Wymagania prawne dotyczące materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
(
Cholewa-Wojcik A.
,
Kawecka A.
,
Sikora T.
)
artykuł:
Antioxidant and other health promoting properties of herbs
(
Dula M.
,
Matras J.
,
Grela E. R.
,
Niedziolka I.
)
artykuł:
Technologia sous-vide - innowacyjny sposób obróbki cieplnej żywności
(
Michalak-Majewska M.
,
Stanikowski P.
,
Gustaw W.
,
Slawinska A.
,
Radzki W.
,
Skrzypczak K.
,
Jablonska-Rys E.
)
artykuł:
Ziarno zbóż i produkty zbożowe jako źródła błonnika pokarmowego
(
Kolodziejczyk P.
,
Michniewicz J.
)
artykuł:
Wpływ stopnia podstawienia skrobi E1422 na właściwości reologiczne w układach zawierających chlorek sodu
(
Malyszek Z.
,
Lewandowicz J.
)
artykuł:
Porównanie właściwości sorpcyjnych ziarna wybranych odmian komosy ryżowej (Chenopodium quinoa Willd.)
(
Ocieczek A.
,
Ruszkowska M.
)
artykuł:
Differences between technological and textural parameters of meat from farmed and wildlife red deer (Cervus elaphus) determined by PCA method
(
Kral M.
,
Snirc M.
,
Tremlova B.
)
artykuł:
XIII Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. "Żywność a składniki bioaktywne". Kraków, 24-25 września 2018
(
Slupski J.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.