Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
An effective protocol for in vitro germination and seedling development of lentisk (Pistacia lentiscus L.)
(
Yildirim H.
,
Calar N.
,
Onay A.
)
artykuł:
Effects of harpin and modified atmosphere packaging (MAP) on quality traits and bioactive compounds of sweet cherry fruits throughout cold storage and shelf life
(
Aglar E.
)
artykuł:
Influence of different rootstocks on basic nutrients, selected minerals, and phenolic compounds of apple cv. ‘Šampion’
(
Kiczorowski P.
,
Kiczorowska B.
,
Krawiec M.
,
Kaplan M.
)
artykuł:
Occurrence of arbuscular mycorrhizal fungi and nodules in the roots of twelve legume species in South-Western Saudi Arabia
(
Mahdhi M.
,
Tounekti T.
,
Khemira H.
)
artykuł:
Influence of prohexadione-calcium on vegetative growth and reproduction of ‘0900 Ziraat’ sweet cherry
(
Aglar E.
)
artykuł:
Effect of exogenous salicylic acid on the response of snap bean (Phaseolus vulgaris L.) and Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) to drought stress
(
El-Tohamy W. A. K.
,
El-Abagy H. M.
,
Badr M. A. A.
,
Gruda N.
)
artykuł:
The role of Pseudomonas strains and arbuscular mycorrhiza fungi as organic phosphate-solubilizing in the yield and quality improvement of strawberry (Fragaria × ananassa Duch., cv. Selva) fruit
(
Ansari M. H.
,
Hashemabadi D.
,
Mahdavi M.
,
Kaviani B.
)
artykuł:
The water treated with low-frequency low-pressure glow plasma enhances the phytoavailability of selenium and promotes the growth of selenium-treated cucumber plants
(
Hawrylak-Nowak B.
,
Dresler S.
,
Matraszek-Gawron R.
,
Oszczeda Z.
,
Pogorzelec M.
)
artykuł:
Improved cut flower and corm production by exogenous moringa leaf extract application on gladiolus cultivars
(
Younis A.
,
Akhtar M. S.
,
Riaz A.
,
Zulfiqar F.
,
Qasim M.
,
Farooq A.
,
Tariq U.
,
Ahsan M.
,
Bhatti Z. M.
)
artykuł:
Structure of leaves and phenolic acids in Kalanchoe daigremontiana Raym.-Hamet and H. Perrier
(
Chernetskyy W.
,
Wozniak A.
,
Skalska-Kaminska A.
,
Zuraw B.
,
Blicharska E.
,
Rejdak R.
,
Donica H.
,
Weryszko-Chmielewska E.
)
artykuł:
Morphological identity and population structure of hemibiotrophic fungus Colletotrichum coccodes colonizing pepper plants
(
Jamiolkowska A.
,
Skwarylo-Bednarz B.
,
Patkowska E.
)
artykuł:
Effect of rootstock on yield quantity and quality of grapevine ‘Regent’ in South-Eastern Poland
(
Kaplan M.
,
Klimek K.
,
Borowy A.
,
Najda A.
)
artykuł:
The comparison of antioxidant compounds and mineral content in some pomegranate (Punica granatum L.) genotypes grown in the East of Turkey
(
Okatan V.
,
Colak A. M.
,
Guclu S. F.
,
Gundogdu M.
)
artykuł:
Growing the endangered species Astragalus nitidiflorus in the nursery: fertilization rate affects growth, and leaf nutrient and chlorophyll contents
(
Vicente M. J.
,
Martinez-Sanchez J. J.
,
Franco J. A.
,
Banon S.
)
artykuł:
The effect of supplemental assimilation lighting with HPS and LED lamps on the cucumber yielding and fruit quality in autumn crop
(
Kowalczyk K.
,
Gajc-Wolska J.
,
Bujalski D.
,
Mirgos M.
,
Niedzinska M.
,
Mazur K.
,
Zolnierczyk P.
,
Szatkowski D.
,
Cichon M.
,
Leczycka N.
)
artykuł:
The evaluation of biodiversity in some indigenous Indian jujube (Zizyphus mauritiana) germplasm through physico-chemical analysis
(
Anjum M. A.
,
Rauf A.
,
Bashir M. A.
,
Ahmad R.
)
artykuł:
The effect of silicon on morphological traits and mechanical properties of Polygonatum multiflorum (L.) All. ‘Variegatum’ cut shoots
(
Pogroszewska E.
,
Szot P.
,
Rubinowska K.
,
Konopinska-Memej A.
,
Swistowska A.
,
Zdybel A.
,
Parzymies M.
,
Durlak W.
)
artykuł:
Leaf nutrient status of ‘Trakya İlkeren’ grape variety (Vitis vinifera L.) in different phenological stages
(
Kose B.
,
Horuz A.
,
Akinoglu G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.