PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1956 | 07 | 1 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza konserw z zielonego groszku. Część I. Składniki energetyczne i mineralne

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Nutrient value of jack peas preserves. Part I. Energetic and mineral constituents

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

07

Numer

1

Opis fizyczny

s.43-53,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fd336b3f-9075-45e1-890f-b75847e68fd3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.