Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2013
|
57
|
04
|
Tytuł artykułu
Czerstwienie pieczywa - część I
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
EN
Stale of bread. Part I
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rynek zywnosciowy
pieczywo
trwalosc przechowalnicza
czerstwienie pieczywa
chleb
miekisz
wlasciwosci fizyczne
aromat
smakowitosc
zakup
wielkosc sprzedazy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
04
Opis fizyczny
s.15-16
Twórcy
autor
Borowy T.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
Kubiak M. S.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fd2eb51d-356d-49d8-8eff-db7f52d38223
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.