Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2018
|
07
|
Tytuł artykułu
Ziemniak dobry do wszystkiego
Autorzy
Wozniak B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ziemniak
historia
potrawy z ziemniakow
gastronomia
zastosowanie kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Numer
07
Opis fizyczny
s.18-21,fot.
Twórcy
autor
Wozniak B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fd2b9386-f7ed-43ed-94a6-f8edb133d881
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.