Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
2018
|
4(31)
|
Tytuł artykułu
Gluten w żywności - korzyści i zagrożenia
Autorzy
Orkusz A.
,
Garaszczuk A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Gluten in food - profits and threats
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
gluten
zagrozenia zdrowia
dieta
dieta bezglutenowa
choroby czlowieka
celiakia
alergie pokarmowe
nietolerancja glutenu
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2018
Numer
4(31)
Opis fizyczny
s.52-64,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Orkusz A.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
Garaszczuk A.
Sorrir, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15611/nit.2018.4.03
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fbddf803-7563-42a0-88f9-cb0430be1564
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.