Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Ubranie pracownika najlepszą wizytówką firmy
artykuł:
Jak poznać potrzeby konsumentów i dostosować do nich ofertę?
(
Pietka A.
)
artykuł:
Zamrażanie żywności
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Kompetencje. Czy można nimi zarządzać?
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Dlaczego warto zaufać Q Graderowi
(
Bartelak M.
)
artykuł:
XXXIV Konferencja w Krynicy Morskiej
(
Slowik E.
)
artykuł:
Akrylamid - kontrowersyjna substancja w żywności
(
Rosinski A.
)
artykuł:
BALTPIEK - reaktywacja?
artykuł:
Szkolenie w Bystrzejowicach
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
Credi cookies sensation. Małe ciasteczka robią wielką karierę
(
Perzynski M.
)
artykuł:
Lody Białobrzeskie od trzech pokoleń
(
Gruszczynski K.
)
artykuł:
Ogólnopolski Program Promocji Pieczywa ZielonyKlos.pl
artykuł:
93 metry słodkiej tradycji w Rzeszowie
(
Oleniuch I.
)
artykuł:
B2B, czyli e-biznes szansą na poprawę konkurencyjności
(
Stec A.
)
artykuł:
Do klienta - i na zapleczu
(
K.G.
)
artykuł:
Rozstajemy się z pracownikiem - wypowiedzenie umowy (Część 1)
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Odzież robocza [i ochronna] w przepisach prawa pracy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Mleko i jego pochodne w produkcji pieczywa
(
Slowik E.
)
artykuł:
Nowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności (cz.II)
(
Gajda-Wyrebek J.
)
artykuł:
Południowa Dolina Rodanu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Udany mariaż. O sklepach firmowych Piekarni Cukierni Putka i Zakładów Mięsnych Wierzejki rozmowa z Zuzanną Putką-Twardowską
(
P.K.
)
artykuł:
Sprzedaż bezpośrednia
(
Kowalski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.