Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2005
|
7
|
Tytuł artykułu
Rola naturalnych przyprawa w kreowaniu wyrobów mięsnych
Autorzy
Wierzbicka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
produkty miesne
przyprawy
dodatki naturalne
srodki naturalne
pieprz
tymianek
bazylia
jakosc wyrobu
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Numer
7
Opis fizyczny
s.46
Twórcy
autor
Wierzbicka A.
Zakład Techniki w Żywieniu, SGGW w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fb7dd87b-15a6-47d9-8084-cdab664940b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.