PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 80 |

Tytuł artykułu

Taux de vitamine C dans les conserves de piment rouge

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Zawartość witaminy C w konserwach z czerwonej papryki
EN
Vitamin C content of canned red pepper
DE
Gehalt der Paprikakonserven an Vitamin
RU
Soderzhanie vitamina C v konservakh iz krasnogo perca

Języki publikacji

FR

Abstrakty

FR
PL
EN
DE
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

80

Opis fizyczny

p.579-581

Twórcy

autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fb6e393a-956f-4dd6-a7d8-c1ba1e76a16d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.