Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Metoda ZP do klasyfikacji EUROP tusz wieprzowych jako alternatywa dla mniejszych zakładów ubojowych
(
Lisiak D.
,
Janiszewski P.
)
artykuł:
Polacy są wdzięcznymi konsumentami wędlin - stwierdza Andrzej Borys, dyrektor Oddziału Technologii Mięsa i Tłuszczu IBPRS w rozmowie z...
(
Borek-Daruk M.
,
Wilczak J.
)
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mięsnymi w pierwszych miesiącach 2011 roku
(
Tereszczuk M.
)
artykuł:
Lojalność i konsumencki patriotyzm a działalność przemysłu mięsnego
(
Urban S.
)
artykuł:
Tradycyjne produkty mięsne Azji. Część I
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
79 Sesja Generalna Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt
(
Lis H.
)
artykuł:
Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB. IT wspiera zarządzanie jakością
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Z okazji 85. urodzin Zdzisławowi Jabłońskiemu życzymy zdrowia, siły i energii do korzystania z uroków życia
artykuł:
Wykorzystanie solanek linii M do produkcji wyrobów ekonomicznych z uwzględnieniem indywidualnych wymagań producenta
(
Rychlicka-Rybska J.
,
Krzysztoforski K.
)
artykuł:
Liczy się FOOD SERVICE
(
Borek-Daruk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.