Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
10
|
Tytuł artykułu
Prozdrowotne trendy. Konferencja AarhusKarlshamn w sprawie zdrowszego profilu składników żywności
Autorzy
Goraj I. E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konferencje
Michalowice k.Warszawy konferencja
cukiernictwo
wyroby czekoladowe
surowce cukiernicze
aspekty zdrowotne
zamienniki tluszczu
kwasy tluszczowe
izomery trans
zagrozenia zdrowia
redukcja tluszczu
tluszcze Akopol
tluszcze Chocofill
firma Danisco Poland
dodatki do zywnosci
dodatki funkcjonalne
substancje slodzace
preparat Nutriose
preparat Maltisorb
firma Solae
lecytyna
maka
ocena jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
10
Opis fizyczny
s.18,20,fot.
Twórcy
autor
Goraj I. E.
AAK-PL
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fb544253-39c7-4c8b-916f-28fa1aa47e4c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.