PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesu sterylizacji parowej na zawartość związków polifenolowych i aktywność antyoksydacyjną wybranych przypraw

Warianty tytułu

EN
Steam sterilization effect on polyphenolic compound content and antioxidant activity for selected spices

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

3

Opis fizyczny

s.486-491,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
  • Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fb3b6c4a-374e-4fde-9d87-92a3e7b1ec80
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.