Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014
|
47
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ procesu sterylizacji parowej na zawartość związków polifenolowych i aktywność antyoksydacyjną wybranych przypraw
Autorzy
Kimsa M.
,
Kurzeja E.
,
Stec M.
,
Synowiec-Wojtarowicz A.
,
Puchalska A.
,
Pawlowska-Goral K.
Warianty tytułu
EN
Steam sterilization effect on polyphenolic compound content and antioxidant activity for selected spices
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.486-491,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kimsa M.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
Kurzeja E.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
Stec M.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
Synowiec-Wojtarowicz A.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
Puchalska A.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
autor
Pawlowska-Goral K.
Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jedności 8, 41-200 Sosnowiec
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fb3b6c4a-374e-4fde-9d87-92a3e7b1ec80
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.