PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 2 |

Tytuł artykułu

Shelf life monitoring of food using time-temperature indicators (TTI) for application in intelligent packaging

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Monitorowanie okresu trwałości żywności z wykorzystaniem wskaźników czasu i temperatury (TTI) do zastosowania w opakowaniach inteligentnych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.75-85,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Commodity Science and Ecology of Industrial Products, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, al.Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-fa74f4d4-f604-4c5b-9f3a-43f5da110f56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.