PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 60 | 07 |
Tytuł artykułu

Wyselekcjonowane kultury starterowe jako uniwersalna metoda wpływania na jakość pieczywa

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
60
Numer
07
Opis fizyczny
s.26,28-29,rys.,tab.,fot.
Twórcy
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, Warszawa
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-fa4dbc11-ca20-47c1-86b2-a23eadb07aa7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.