Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1981
|
32
|
1
|
Tytuł artykułu
Ocena uciążliwości pracy, regularności spożywania posiłków, czasu snu i zmęczenie kobiet zatrudnionych w zakładach przemysłu lniarskiego
Autorzy
Banaszkiewicz A.
,
Kochman E.
,
Wojtczak-Jaroszowa J.
,
Roszkiewicz A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Ocenka obremenitiel'nosti truda, reguljarnosti prijoma pishhi,vremeni sna i utomlenie zhenshhin rabotajushhikh v predprijatijakh l'noobrabatyvajushhejj promyshl ennosti
EN
Evaluation of workload,regularity of meals, sleep time and tiredness in women working in linen industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
kobiety
zatrudnienie
lniarstwo
higiena pracy
warunki pracy
uciazliwosc pracy
spozywanie posilkow
sen
wydajnosc pracy
wydatek energetyczny
regeneracja
czas pracy
praca zmianowa
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1981
Tom
32
Numer
1
Opis fizyczny
s.1-7,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Banaszkiewicz A.
Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Kochman E.
Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Wojtczak-Jaroszowa J.
Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Roszkiewicz A.
Zakład Ekologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f9e95556-064b-42df-997f-bf4e56b64b5e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.