Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Studia i Materiały Centrum Edukacji Przyrodniczo-Leśnej
2014
|
16
|
1[38]
|
Tytuł artykułu
Dziczyzna jako źródło zdrowej żywności - problemy i perspektywy
Autorzy
Skorupski M.
,
Wierzbicka A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Venison as a source of organic food - problems and perspectives
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso
dziczyzna
walory zdrowotne
zdrowa zywnosc
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Studia i Materiały Centrum Edukacji Przyrodniczo-Leśnej
Rocznik
2014
Tom
16
Numer
1[38]
Opis fizyczny
s.171-174,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Skorupski M.
Katedra Łowiectwa i Ochrony Lasu, Wydział Leśny, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Wierzbicka A.
Katedra Łowiectwa i Ochrony Lasu, Wydział Leśny, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f95a8fd6-d51c-49b1-bdf4-5513e5f5980c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.