PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 6 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Further observations on the variability of avirulent strains of Erysipelothrix insidiosa. III. Avirulent strain R2 of E. insidiosa

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
6
Numer
3-4
Opis fizyczny
p.57-63,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Swine Diseases, Veterinary Instytut at Pulawy, Pulawy, Poland
  • Department of Swine Diseases, Veterinary Instytut at Pulawy, Pulawy, Poland
  • Department of Swine Diseases, Veterinary Instytut at Pulawy, Pulawy, Poland
Bibliografia
  • 1. Dedié K. (1950) - Exp. Veterinärmed. t. II, s. 56
  • 2. Janowski H. (1955) - Roczniki Nauk Roln. t. 67-E-2, s. 232
  • 3. Janowski H., Mierzejewska M. (1959) - Roczn. Nauk Roln. t. 69-E-2
  • 4. Grabar P. (1959) - Methods of Biochemical Analysis, t. 7, 1
  • 5. Krauss St., Janowski H., Mierzejewska M (1960) - Roczn. Nauk Roln. t. 69-E-3
  • 6. Mikulaszek E., Rzucidło L., Walecki H. (1950) - Med. Dośw. i Mikrob, t. 3, 1
  • 7. Truszczyński M. (1961) - Jour. Vet. Res. t. 22, s. 846
  • 8. Truszczyński M. (1963) - Archivum Immunol, et Therap. Exptl. - in print.
  • 9. Westphal O., Lüderitz O., Bister F. (1952) - Zeitschr. Naturforsch, t. 76, 148
  • 10. Whiteside R. E., Baker E. E. (1962) - Jour Immunol, t. 88, 650
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f9343725-779b-42e9-a5e7-05edfb289d05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.