Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Biuletyn Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie. Ocena farinograficzna w ofercie badań ZPZiP IBPRS
(
Szafranska A.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania hydrokoloidów w produkcji makaronów
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.12. Automatyzacja procesów produkcyjnych
(
Moscicki L.
)
artykuł:
Poradnik Młynarza: Rozdział 4. Podstawowe wyróżniki fizyczne jakości mąk pszennych i produkcja mąk o specjalnym przeznaczeniu
(
Jurga R.
)
artykuł:
Biuletyn Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie. Atestacja wilgotnościomierzy elektrycznych użytkowanych do oznaczania wilgotności ziarna zbóż
(
Majdak H.
)
artykuł:
Zbiory i jakość pszenicy w wybranych krajach UE
(
Jurga R.
)
artykuł:
Biuletyn Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie. Atestacja analizatorów NIR
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Płaskurka: Czyli o tym, jak bedet została archeofitem. Część I
(
Marchand B.
)
artykuł:
Biuletyn Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie. Ocena ekstensograficzna ziarna pszenicy i mąki pszennej
(
Stepniewska S.
)
artykuł:
Sytuacja w krajowym przetwórstwie zbóż
(
Jurga R.
)
artykuł:
Nie z każdej mąki pszennej dobre pieczywo
(
Jurga R.
)
artykuł:
Ryzyko mikotoksyn można ograniczać już na starcie
(
Glen A.
)
artykuł:
Wzbogacanie chleba przez dodatek do mąki pszennej innych mąk
(
Jurga R.
)
artykuł:
Biuletyn Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie. Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa IBPRS
(
Gorniak W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.