Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1968
|
17
|
05
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie próby reduktazowej i resazurynowej do oznaczania wartości higienicznej mleka
Autorzy
Grossmann B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
produkcja mleczarska
produkcja mleka
mleko krowie
mleko surowe
mleko spozywcze
mikrobiologia zywnosci
klasyfikacja mleka
jakosc mleka
jakosc bakteriologiczna
wartosc higieniczna
proba reduktazowa
proba resazurynowa
blekit metylenowy
flora bakteryjna
skazenie zywnosci
aktywnosc mikrobiologiczna
zawartosc bakterii
bakterie kwasu mlekowego
bakterie grupy coli
redukcja bakteryjna
probki mleka
ocena jakosci
ocena organoleptyczna
schladzanie mleka
pasteryzacja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1968
Tom
17
Numer
05
Opis fizyczny
s.15-17
Twórcy
autor
Grossmann B.
Biuro Kontroli Jakości
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f8aebec0-fea0-47e4-a43d-21aee5d250d6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.